Jukolan musiikkikouluun otetaan uusia oppilaita keväisin seuraavaksi lukuvuodeksi.

Bändisoitinten (rummut, kitara, sähköbasso, saksofoni, harmonikka, pop/jazz-piano) sekä laulun (pop/jazz-laulu, klassinen laulu) oppilaat aloittavat taiteen perusopetuksessa, mikä tarkoittaa, että he voivat saada opinnoistaan virallisen todistuksen 500t oppimäärän täytyttyä. Opetus on yksilöopetusta.

Lukukausimaksu on 190€, opetusta 14 x 30min

************************************

Jukolan musiikkikoulun PopCorn on 7-12v oppilaille tarkoitettu bändikoulu. Keväällä 2022 haetaan 7-9 -vuotiaita oppilaita bändiin, joka aloittaa toimintansa elokuussa.

Opetus antaa mahdollisuuden tutustua kaikkiin bändisoittimiin. Myöhemmin oppilaat valitsevat oman soittimensa. Vuosittain perustetaan 1-2 bändiä, jotka harjoittelevat yhdessä mahdollisuuksien mukaan jopa 6 vuotta. Bändit harjoittelevat Klaukkalassa Monikossa ja Isoniitun koululla, Kirkonkylässä Nurmijärven yhteiskoululla ja Jukolan musiikkikoulun omassa bänditilassa. Joulukuussa ja toukokuussa järjestetään PopCorn-konsertit.

Lukukausimaksu 84-94€, ryhmästä riippuen 45min / 14 kertaa

************************************

Näihin instrumentteihin ei ole sisäänpääsytestiä, vaan uudet oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen alkaa 25.4.2022 klo 9.00 puhelimitse p. 040 9692677
Ilmoittautuminen päättyy 25.5.2022 klo 14.00

Klassisten soitinten opetusta annetaan ns. vapaa osastolla (ei taiteen perusopetusta). Soittimet: piano, viulu, sello, huilu, klassinen kitara, klarinetti ja fagotti. Ilmoittautumisohjeet ovat samat kuin edellä.