OPPILAAKSI HAKEUTUMINEN

YLEISTÄ TIETOA OPPILASPAIKKOJEN HAUSTA

TAITEEN PERUSOPETUS: BÄNDISOITTIMET (rummut, sähkökitara, sähköbasso, saksofoni, harmonikka, pop/jazz-pian sekä pop/jazz-laulu ja klassinen laulu)

KLASSISET SOITTIMET (piano, viulu, sello, klarinetti, huilu, kantele)
Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksissä vapaille paikoille. Ilmoittautuminen alkaa 1.4. ja päättyy 31.5. puhelimitse arkisin klo 9-16.
p. 044 9898626

p. 040 9692677 / PopCorn bändikoulu 7-12 -vuotiaille

Laulun opetukseen (sekä pop/jazz että klassinen) suositusaloitusikä on 15 vuotta.
Popcorn on 7-12 v. oppilaille tarkoitettu bändikoulu. Suositus aloitusiäksi on 7v. Opetus antaa mahdollisuuden tutustua kaikkiin bändisoittimiin. Myöhemmin oppilaat valitsevat oman soittimensa. Vuosittain perustetaan yksi uusi bändi, joka harjoittelee yhdessä 6 vuotta.

Kansalaisopisto (Nurmijärven Opisto) täydentää laulu- ja instrumenttiopetusta tarjoamalla yksilötunteja yläkouluikäisille ja aikuisille ilman sisäänpääsytestejä, yläikärajaa ei ole. Opetusta on hieman vähemmän kuin musiikkikoulussa, mutta opettajat ovat samoja. Ilmoittautuminen alkaa kansalaisopistoon vapaiden paikkojen jonotuslistalle elokuussa.

 

 HYVÄ TIETÄÄ:

  • Kaikki bändisoitinten ja lauluun hyväksytyt oppilaat aloittavat taiteen perusopetuksessa (yleinen oppimäärä) ja heillä on mahdollisuus edetä opinnoissa tavoitteellisesti saaden lopuksi opinnoistaan todistuksen. Popcorn-bändikoulu on taiteen perusopetukseen valmentavaa koulutusta.
  • Ensimmäisen vuoden jälkeen opettaja käy yhdessä oppilaan ja huoltajien kanssa keskustelun siitä, miten harrastaminen jatkossa etenee.
  • Musiikin harrastamisessa tärkeää on oppilaan innostus ja halu sitoutua harjoittelemaan omaa instrumenttiaan. Soitto- ja laulutuntien lisäksi musiikin harrastaminen koostuu paljolti opettajan antamien kappaleiden harjoittelemisesta. Se valmentaa oppilasta pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä sitoutumiseen.
  • Mikäli musiikkikouluun hakeutuu uusia oppilaita huomattavasti enemmän kuin paikkoja on tarjolla, voidaan ensimmäisenä vuonna tarjota myös pienryhmäopetusta.

TOIMISTO

Nurmijärven Opisto
Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00,
pe klo 9.00-14.00
p. 044 9898 626

Vastaava musiikin aineiden opettaja
ryhmäopetusasiat

Pekka Evijärvi
p. 040 9692 677

 

Toimisto