Haluaisitko ilmoittaa lapsesi tai itsesi tunneille?

Tässä muutama esimerkki:

Kysymys: Lapseni haluaisi aloittaa sähköbasson soiton? Miten pääsemme tunneille?
Vastaus: Ilmoittautuminen oppilaaksi lukuvuodelle 2019-2020 tapahtuu ajalla 1.4.-31.5. Voitte soittaa toimistoon ma-to klo 9-16 p. 044 9898626. Uudet oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä –  tämä koskee rumpuja, sähkökitaraa, pop/jazz-pianoa, saksofonia, harmonikkaa, pop/jazz-laulua ja klassista laulua. Jos tulijoita on paljon, voidaan järjestää myös pariopetusta. Instrumentit kuuluvat taiteen perusopetukseen ja niistä saa opintojen päätyttyä todistuksen. Näihin instrumentteihin ei ole sisäänpääsytestiä!

Kysymys: Minkä ikäisille opetus on tarkoitettu?
Vastaus: Hyvä kysymys. Soitinopetuksen suositusaloitusikä on aikaisintaan 6 vuotta, yläikärajaa ei ole eli myös aikuiset voivat aloittaa taiteen perusopetuksessa. Lauluopetuksen aloitusikä on 13 vuotta.

Kysymys: Lapseni haluaisi aloittaa pianonsoiton? Jokin muu klassinen soitin on myös mahdollinen. Miten pääsemme tunneille?
Vastaus: Kyllä vain, meillä annetaan myös klassisten soitinten opetusta. Ilmoittautuminen tapahtuu samaan tapaan kuin bändisoittimiinkin eli 1.4.-31.5. puhelimitse p. 044 9898626 ma-to klo 9-16. Ilmoittautujat otetaan järjestyksessä vapaille paikoille.

Lukukausimaksut, opetusajat, opetuspisteet, jne. löydät täältä

LISÄTIETOJA SAAT SOITTAMALLA TOIMISTOOMME 044 9898626