Tässä ohjeistus vaihe vaiheelta uusille oppilaille ja huoltajille:

1) Ilmoittautuminen uusille oppilaille on käynnissä toukokuun loppuun asti.

2) Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse arkisin, p. 0449898626

3) Taiteen perusopetuksen soittimia ovat: rummut, kitara/sähkökitara, basso, pop/jazz-piano, pop/jazz-laulu, harmonikka sekä saksofoni. Taiteen perusopetukseen voivat tulla mukaan myös aikuiset. Laulun aloitusikäraja on yläasteikä. Opiskeltuasi laskennalliset 500h (oma instrumentti, yhteissoitto, musiikin perusteet, projektit) saat taiteen perusopetuksen todistuksen.

4) Ns. vapaan osaston instrumentteja ovat: piano, huilu, viulu, sello, klarinetti ja klassinen kitara. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen kohdan 2) ohjeen mukaan.

5) Ilmoittautuessa voit toivoa opetuspaikkaa (Rajamäki, Klaukkala, Kirkonkylä) sekä mahdollisesti opettajaakin.

6) Lähetämme touko-kesäkuussa sähköpostilla vahvistusviestin oppilaspaikasta.

7) Elokuussa lähetämme opettajan yhteystiedot oman soitto- tai laulutuntiajan sopimiseksi. Opetus on yksilöopetusta, 14x30min/lukukausi. Lisäksi voi osallistua bändeihin tai muihin musiikkiryhmiin. Opettajat ohjaavat oppilaita opinnoissaan.