12.4.2021 alkaen maskisuositus laajenee. Nurmijärven Opistossa suositellaan maskien käyttöä 6-11-vuotiailla oppilailla yksilö- ja ryhmäopetuksessa. Opetustiloissa on saatavilla maskeja tai vaihtoehtoisesti oppilaat voivat tuoda mukanaan oman maskin.

Suositus perustuu Keusoten 6.4. linjaamaan päätökseen, jossa maskisuositus laajennetaan koskemaan kaikkia alakoulun oppilaita vuosiluokilla 1.-6. (6-11-vuotiaat). Nurmijärvellä maskisuositus koskee myös alkuluokkia ja muita koulujen tiloissa olevia esiopetuksen oppilaita. Myös Hus on antanut suosituksen maskien käytöstä 6-11-vuotialle oppilaille. Nurmijärvellä maskit otetaan käyttöön viikosta 12.4.2021 alkaen.

Aiemmin on ilmoitettu suosituksesta, joka koskee opettajia ja yli 12-vuotiaita oppilaita.