Let´s Play -kurssi kutsuu niin vasta-alkajat kuin vanhat konkaritkin yhteismusisoinnin karkeloihin. Ainutlaatuinen kurssi ei katso soittokokemusta, vaan mahdollistaa yhteismusisoinnin kaikille soittajille. Kurssille voi osallistua esim. sukulaisen, lapsen, ystävän tai tuttavan kanssa ja toki yksin uskaltautuvillekin on luvassa uusia tuttavuuksia. Kurssi soveltuu myös musiikkia työssään käyttäville opettajille. Kurssille voi osallistua haluamallaan soittimella (oma soitin mukaan) tai Nurmijärven Opiston lainasoittimella (ksylofonit, rytmisoittimet). Kurssille voi osallistua myös laulaen! Kurssin ohjelmistoa ei tarvitse tietää tai harjoitella etukäteen – kaikki oppivat paikan päällä tarvittavat osuudet! Elisa Seppänen on laaja-alainen musiikkikasvattaja. Hän on koonnut työkokemusta musiikkikasvatuksen kentälta laidasta laitaan ja kouluttautunut monipuolisesti musiikkipedagogiikan sekä musiikkikasvatuksen osa-alueilla. Elisa on ennakkoluuloton ja peloton musiikkipedagogiikan taitaja, jonka musiikillisia ilmiöitä vuorovaikutteisesti tutkiva ote hämmästyttää ja inspiroi sekä lapsia että aikuisia. Yhteismusisoinnin lyömätön velho.
Ilmoittaudu:
https://opistopalvelut.fi/nurmijarvi/index.php?l=fi
tai 040 9692677 (9-16 ma-to ja 9-14 pe)
Rytmiikka on toiminnallista, hauskaa, eri aisteja ja koko kehoa aktivoivaa rytmiin keskittyvää musisointia. Se kehittää muistia ja motoriikkaa. Rytmiikkakurssilla opitaan sana- ja kehorytmejä (body percussion), liikutaan ja musisoidaan yhdessä erilaisia rytmivälineitä, esim. ämpäreitä käyttäen. Kurssi on kaikille avoin, matalan kynnyksen musiikkikurssi, joka kehittää osallistujien rytmisiä taitoja monipuolisesti ja yhteisöllisesti. Kurssi sopii hyvin vaikkapa tanssijoille.
Tiisa Ruisniemi (MuM) on Espoon musiikkiopiston rytmiikan lehtori, joka opettaa rytmiikkaa laajasti 5-vuotiaista aikuisiin. Lisäksi hän kouluttaa ja pitää rytmiikkakursseja eri kohderyhmille. Tiisan mielestä rytmiikassa parasta on moniuloitteisuus: se on matalan kynnyksen musiikinopetusta, mutta siinä voidaan edetä myös taiteellisesti korkealle tasolle.
Ilmoittaudu:
https://opistopalvelut.fi/nurmijarvi/index.php?l=fi
tai 040 9692677 (9-16 ma-to ja 9-14 pe)